Potrudili smo se da vam objasnimo zašto je bolje unapred zakazati vožnju. Ako ste se odlučili da baš nama date šansu za vaš transfer objasnićemo vam kako da najjednostavnije zakažete svoju vožnju.

Pogledajte cene

Na našem sajtu možete pogledati cenovnik. S obzirom da možda vaše destinacije nema u cenovniku a i da su iskazane cene okvirne za tačnu cenu nas morate kontatirati.

 

Upit za cenu i zakazivanje

Za tačnu cenu nas možete kontaktirati putem telefona, vibera, whatsappa, imejla ili kontakt forme koje možete videti na našoj kontakt strani.

Da bi vam ponudili tačnu fiksnu cenu potrebni su nam sledeći podaci:

  • datum i vreme
  • relacija transfera
  • dodatni zahtevi poput biznis klase, kombi vozila i slično
  • dodatne informacije ukoliko ih imate

Imajte u vidu da je fiksna cena formirana na osnovu informacija koje ste nam vi dali. Ta cena se ne odnosi na naknadne izmene poput dodatnih zaustavljanja, čekanja, izmene adresa i slično. Ukoliko imate potrebu za dodatnim adresama(na primer da svratite po nekog) ili čekanjem molimo vas da to naglasite u upitu za cenu.

 

Prihvatanje cene i potvrda

Nakon što smo vam ponudili cenu i vi je prihvatite biće nam potrebno još par informacija.

  • Ime i prezime putnika
  • Tačno vreme i datum
  • Broj leta (samo za vožnje sa aerodroma)
  • Kontakt telefon putnika

 

Kada nam obezbedite sve potrebne podatke koje smo naveli mi ćemo vam potvrditi vožnju. Ukoliko ste zakazali vožnju nekoliko dana unapred bićete obavešteni dan ranije koje vaš vozač. Dobićete njegove kontakt podatke kako biste u slučaju nekih manjih izmena vašeg zahteva mogli direktno da ga kontaktirate.

U svakom slučaju, ukoliko vas vozi do aerodroma, javiće vam se kada bude na vašoj adresi. To je obično nekih 10 minuta pre vremena za koje ste zakazali vožnju. A ukoliko vas vaš vozač čeka na aerodromu, videćete ga jer nosi natpis sa vašim imenom. Ukoliko ga slučajno ne vidite možda zbog gužve naravno možete ga pozvati.

Nakon završenog transfera, možete platiti bilo karticom bilo u gotovini. Ukoliko vam je potreban račun, vozač će vam ga ispisati. Nakon prijatne vožnje sigurni smo da ćemo uvek biti vaš izbor za kada je prevoz do/sa aerodroma u pitanju.

Zakažite Vaš prevoz

Pitajte za cenu i ukoliko vam odgovara napravićemo rezervaciju za vaš transfer. Naš cilj je da kada nam jednom ukažete poverenje postanete naš stalni klijent.

Pratite taxi do aerodroma na društvenim mrežama

TEL WhatsApp Chat