Najam kombija sa vozačem

Iznajmljivanje kombi vozila sa vozačem za vanlinijski prevoz do 8 putnika

14 + 6 =

Privatni kombi prevoz putnika

I ako nam je primarna delatnost prevoz putničkim automobilom na duže relacije, za grupe preko 4 saputnika imamo na raspolaganju i kombi vozila kapaciteta do 9 putnika računajući i vozača.

Možete nas angažovati za kombi prevoz putnika iz Beograda do bilo kog mesta u Srbiji i komšijskim državama ali isključivo za privatnu vožnju vaše grupe jer se ne bavimo organizovanim linijskim i deljenim transferom putnika već iznajmljivanjem kombi vozila sa vozačem.

Ne bavimo se deljenim i linijskim kombi prevozom već nas možete angažovati isključivo za vanlinijske privatne vožnje Vas i Vaših saputnika.

Mercedes Kombi

Možemo Vam ponuditi od ekonomičnijih do luksuznijih varijanti kombi vozila:

 • Renault Trafic
 • Opel Vivaro
 • Mercedes Vito
 • Mercede V klase

Zašto bi se vozili baš sa nama?

EVROPSKI NIVO USLUGE PO BEOGRADSKOJ CENI

TAXI VOZAČI

Profesionalni vozači sa dugogodišnjim iskustvom i važećom taksi dozvolom grada Beograda. Pored vozačkih kvaliteta u prvi plan stavljamo poslovne atribute: kodeks oblačenja, kulturno ponašanje, ljubaznost, tačnost, pouzdanost, profesionalnost i poznavanje engleskog jezika.

TAXI VOZILA

Bez obzira na taksi udruženja čiji su članovi, sve kolege iz našeg malog tima poseduju komforna, novija vozila više srednje ili biznis klase sa dovoljno mesta za dosta prtljaga koj ne naplaćujemo dodatno. Besprekorno čista, mirišljava, nepušačka klimatizovana i 100% ispravna vozila su naš obavezan standard.

POGODNOSTI

Prekratite Vaš prevoz do ili sa aerodroma uz besplatni WIFI internet. A za vožnje sa Aerodroma Beograd do drugih gradova u Srbiji našim putnicima obezbeđujemo i tablet od 10 inča za korišćenje tokom vožnje. Surfujte internetom, gledajte filmove i naravno uživajte u udobnoj i sigurnoj vožnji. Veliki izbor kvalitetne muzike u svim vozilima. Za duge vožnje možemo i obezbediti dečije sedište.

PLAĆANJE

Pitajte nas za cenu i pre same vožnje. Nismo jeftiniji a pogotovo nismo ni skuplji od ostalih regularnih taxista u Beogradu ali zato garantujemo kvalitetnu uslugu fiksnu cenu bez skrivenih troškova. Taxi prevoz do i sa aerodroma  možete platiti i platnim karticama. Naravno, izdajemo račune sa pečatom.

PREDNOSTI U ODNOSU NA TAXI

Preko našeg sajta voze ODABRANI taxisti nezavisno od udruženja kojem pripadaju. To ne znači da nema još vozača van našeg tima koji pružaju kvalitetnu uslugu ali  prilikom poziva velikih taxi udruženja ne postoji garancija da će vam poslati kvalitetno vozilo i vozača koji će vam pružiti kvalitetnu uslugu dok mi to garantujemo.

Neke od prednosti zbog kojih se klijenti ukazuju poverenje baš nama su:

 • Bolja, novija i čistija nepušačka vozila
 • Kulturniji i poslovno obučeni vozači sa znanjem Engleskom
 • Besplatno čekanje sa natpisom imena klijenta na dolaznom terminalu aerodroma
 • Zakazivanje unapred
 • WIFI u taksi vozilima
 • Plaćanje karticama
 • Fiksna cena koju znate unapred
 • Mnogo povoljnija cena vangradskih vožnji
 • Putarine i prtljag uračunati u cenu taksi prevoza
 • Mogućnost plaćanja karticama ili preko računa
 • Mogućnost upita za cenu i zakazivanja putem E-pošte, WhatsApp-a i Viber-a.

MANE U ODNOSU NA OBIČAN TAXI

Nažalost, s obzirom da smo mi mali tim odabranih taxi vozača imamo i mane u odnosu na običan taxi koje su najviše prouzrokovane malim brojem vozača:

 • Ne prihvatamo vožnje “sad za odmah” već taksi prevoz sa nama morate zakazati unapred.
 • Ne vozimo taksi po gradu već nas možete angažovati isključivo za transfer do/sa aerodroma ili individualni vangradski transfer putnika.
 • Minimalna cena za zakazivanje vožnje je 1800 rsd što je za naselja bliža aerodromu nešto skuplje nego vožnja po taksimetru.
 • Ako ste pušač, vožnja sa našim vozilima može biti problem za vas jer su naša taksi vozila isključivo nepušačka.
 • Ne prevozimo kućne ljubimce jer naših higijena automobila mora biti na najvišem mogućem nivou. 
A

Taxi do aeodroma

Zakažite aerodromsku vožnju unapred. Rezervišite vozilo na vreme pogotovo ako Vam je taksi potreban u ranim jutarnjim časovima. Možete zakazati vožnju iz bilo kog dela Beograda. Zahvaljujući našim partnerima iz drugih gradova, takođe možete zakazati taxi do aerodroma i iz drugih mesta u Srbiji.

A

Transfer sa aerodroma

Posebna pogodnost za transfer sa aerodroma je potpuno besplatno čekanje sa natpisom imena klijenta na izlaznom terminalu beogradskog aerodroma “Nikola Tesla”.  Naravno, pratimo i let kako bi smo se uskladili sa eventualnim kašnjenjem aviona.

A

Individualni prevoz van Beograda

Medjugradske taxi vožnje bi bile izuzetno skupe kada bi se naplaćivale po taksimetru pa je zbog toga zakonom dozvoljen dogovor vozača i stranke o ceni transfera pre započete vožnje. Za vangradske taxi vožnje nudimo povoljnije cene od konkurencije koja se takođe bavi individualnim međugradskim i aerodromskim transferima putnika. Bavimo se isključivo individualnim prevozom putnika pa ne očekujte od nas linijski i deljeni prevoz

A

Iznajmljivanje automobila sa vozačem

Osim za prevoz automobilom u jednom smeru(transfer), kod nas možete iznajmiti automobil sa vozačem za bilo koju vrstu poslovnog ili turističkog putovanja koja uključuje čekanje, više odredišnih lokacija i povratak. Možete izabrati vozilo koje odgovara vašim potrebama uključujući i najnoviji Mercedes E klase.

A

Najam kombija i minibusa sa vozačem

Ukoliko vam je potreban prevoz sa aerodroma za grupu veću od 4 putnika, u saradnji sa našim partnerima možemo vam obezbediti privatni vanlinijski kombi ili minibus prevoz samo za vas.

CENE TRANSFERA

Pogledajte cene aerodromskih i medjugradskih taxi vožnji. Izražene cene su date okvirno radi lakše orjentacije, za tačan iznos nas kontaktirajte putem poruke, mejla ili poziva. Ne očekujte da budemo jeftiniji od velikih taxi firmi jer kvalitet ima svoju cenu.

Pratite taxi do aerodroma na društvenim mrežama

TEL VIBER