O nama

U Beogradu se nalazi veliki broj auta taksi prevoznika i limo servisa. Saznajte zašto biste baš nama ukazali poverenje.

Dozvolite da se predstavimo

Sekcija „O nama“ je idealan deo veb sajta na kome bi mogli opširno da pišemo o našim profesionalnim vozačima, sposobnim i ljubaznim operaterima, modernom voznom parku. Ako vam to nije toliko važno mogli bi da dodamo kako smo  tačni, pouzdani i kako je vožnja sa nama udobna i bezbedna i slično.

Ali nećemo jer nije lepo da se sami hvalimo!

Mnogo je bolje da sami pogledate naš TripAdvisor profil i pogledate šta naši strani i domaći klijenti pišu o nama.

Na TripAdvisor-u je za razliku od sličnih portala gotovo nemoguće lažno ocenjivanje i zbog toga je najveća turistička internet platforma na svetu.

Ponosni smo ne samo na broj zadovoljnih klijenata, već na činjenicu da gotovo uvek ispunimo svoj cilj. A taj cilj je da premašimo vaša očekivanja.

Ne ulažemo u skupe reklame, ne plaćamo javne ličnosti i razne „influesere“. Verujemo da je gledajući na duge staze najbolji marketing besprekorna usluga i stalno usavršavanje iste.

 

A cena?

Cena bi naravno mogla biti jeftinija. Ali bismo onda morali i mi da štedimo na mnogobrojnim stvarima koje utiču na kvalitet naše usluge. A to nikako ne želimo!

Umesto toga, neprestano ispitujemo tržište i konkurenciju kako bismo bili sigurni da ćete teško pronaći uslugu sličnog premium kvaliteta a po povoljnijoj ceni. Imajte u vidu da težimo da budemo najbolji a ne najjeftiniji.

Taxi ispred aerodroma

Očekujte sledeće pogodnosti

EVROPSKI NIVO USLUGE PO BEOGRADSKOJ CENI

A

Fiksna cena

A

WIFI internet

A

Čekanje na terminalu

A

Novi i čisti automobili

A

Celo vozilo samo za vas

NAŠI TAXI VOZAČI

Profesionalni vozači sa dugogodišnjim iskustvom i važećom taksi dozvolom grada Beograda. Pored vozačkih kvaliteta u prvi plan stavljamo poslovne atribute: kodeks oblačenja, kulturno ponašanje, ljubaznost, tačnost, pouzdanost, profesionalnost i poznavanje engleskog jezika.

NAŠA TAXI VOZILA

Bez obzira na taksi udruženja čiji su članovi, sve kolege iz našeg malog tima poseduju komforna, novija vozila više srednje ili biznis klase sa dovoljno mesta za dosta prtljaga koji ne naplaćujemo dodatno.

Besprekorno čista, mirišljava, nepušačka klimatizovana i 100% ispravna vozila su naš obavezan standard. Za poslovne korisnike možemo obezbediti i luksuzna vozila.

POGLEDAJ VOZNI PARK

POGODNOSTI

Prekratite Vaš prevoz do ili sa aerodroma uz besplatni WIFI internet. A za vožnje sa Aerodroma Beograd do drugih gradova u Srbiji našim putnicima obezbeđujemo i tablet od 10 inča za korišćenje tokom vožnje. Surfujte internetom, gledajte filmove i naravno uživajte u udobnoj i sigurnoj vožnji. Veliki izbor kvalitetne muzike u svim vozilima. Za duge vožnje možemo obezbediti i dečije sedište.

PLAĆANJE

Pitajte nas za cenu i pre same vožnje. Nismo jeftiniji a ni skuplji od ostalih regularnih taksista u Beogradu. Ali zato garantujemo kvalitetnu uslugu i fiksnu cenu bez skrivenih troškova. Taxi prevoz do i sa aerodroma  možete platiti i platnim karticama ukoliko poručite vozilo koje ima čitač kartica. Naravno, izdajemo račune sa pečatom.

NAŠE PREDNOSTI

Preko našeg sajta vožnje zadužuju ODABRANI taxisti nezavisno od udruženja kojem pripadaju. To ne znači da nema još vozača van našeg tima koji pružaju kvalitetnu uslugu ali  prilikom poziva velikih taxi udruženja ne postoji garancija da će vam poslati takvog vozača i kvalitetno vozilo dok mi garantujemo kvalitetnu uslugu na evropskom nivou.

Neke od prednosti zbog kojih klijenti ukazuju poverenje baš nama su:

 

 • Bolja, novija i čistija nepušačka vozila
 • Kulturniji i poslovno obučeni vozači sa znanjem engleskog jezika
 • Pouzdanost - vozače zadužujemo sa zakazanim vožnjama dan ranijea ne 10 minuta pre same vožnje.
 • Besplatno čekanje sa natpisom imena klijenta na dolaznom terminalu aerodroma
 • Zakazivanje unapred
 • WIFI u taksi vozilima
 • Plaćanje karticama
 • Fiksna cena koju znate unapred
 • Mnogo povoljnija cena vangradskih vožnji
 • Putarine i prtljag uračunati u cenu taksi prevoza
 • Mogućnost plaćanja karticama ili preko računa
 • Mogućnost upita za cenu i zakazivanja putem E-pošte, WhatsApp-a i Viber-a.

NAŠE MANE

Nažalost, s obzirom da smo mi mali tim odabranih taxi vozača imamo i mane u odnosu na običan taxi koje su najviše prouzrokovane malim brojem vozača:

 • Ne prihvatamo vožnje "sad za odmah" već taksi prevoz sa nama morate zakazati unapred.
 • Ne vozimo taksi po gradu već nas možete angažovati isključivo za transfer do/sa aerodroma ili individualni vangradski transfer putnika.
 • Minimalna cena za zakazivanje vožnje je 2500 rsd što je za naselja bliža aerodromu nešto skuplje nego vožnja po taksimetru.
 • Ako ste pušač, vožnja sa našim vozilima može biti problem za vas jer su naša taksi vozila isključivo nepušačka.
 • Ne prevozimo kućne ljubimce jer higijena naših automobila mora biti na najvišem mogućem nivou.
luxuzni automobil ispred aerodroma Nikola Tesla
Google moje preduzeće

Nemanja Jevremović

Sjajna usluga, uvek ljubazan vozač, čisto i moderno vozilo. 100% pozdani i u sitne sate... Postajem stalni korisnik! 

pročitaj sve komentare

tripadvisor review image

Aleksandar Savić

Profesionalna i udobna vožnja, sve pohvale. Vozači su jako prijatani, tačni i uredni. Toplo preporučujem njihov servis.

pročitaj sve komentare

Taxi do aerodroma na trustpilot

Sandra Macura

Kada god dolazim u Srbiju uvek zakazujem taxi sa aerodroma sa njima i usluga je uvek tip top a cena korektna.

pročitaj sve komentare

WIFI Internet u svim vozilima

Naša vozila su nepušačka i čista

Na raspolaganju vam je flaširana voda

Sva vozila su klimatizovana

A

Prevoz do aeodroma

Zakažite aerodromsku vožnju unapred. Rezervišite vozilo na vreme pogotovo ako Vam je taksi potreban u ranim jutarnjim časovima. Možete zakazati vožnju iz bilo kog dela Beograda. Zahvaljujući našim partnerima iz drugih gradova, takođe možete zakazati taxi do aerodroma i iz drugih mesta u Srbiji.

A

Prevoz sa aerodroma

Posebna pogodnost za prevoz sa aerodroma je potpuno besplatno čekanje sa natpisom imena klijenta na izlaznom terminalu beogradskog aerodroma "Nikola Tesla".  Ne treba vam vaučer! Zakažite prevoz sa aerodroma i pratićemo let kako bismo se uskladili sa eventualnim kašnjenjem aviona.

Individualni prevoz van Beograda

Medjugradske taxi vožnje bi bile izuzetno skupe kada bi se naplaćivale po taksimetru pa je zbog toga zakonom dozvoljen dogovor vozača i stranke o ceni transfera pre započete vožnje. Za vangradske taxi vožnje nudimo povoljnije cene od konkurencije koja se takođe bavi individualnim međugradskim i aerodromskim transferima putnika. Bavimo se isključivo individualnim prevozom putnika pa ne očekujte od nas linijski i deljeni prevoz

Iznajmljivanje automobila sa vozačem

Osim za prevoz automobilom u jednom smeru(transfer), kod nas možete iznajmiti automobil sa vozačem za bilo koju vrstu poslovnog ili turističkog putovanja koja uključuje čekanje, više odredišnih lokacija i povratak. Možete izabrati vozilo koje odgovara vašim potrebama uključujući i najnoviji Mercedes E klase.

Najam kombija i minibusa sa vozačem

Ukoliko vam je potreban prevoz sa aerodroma za grupu veću od 4 putnika, u saradnji sa našim partnerima možemo vam obezbediti privatni vanlinijski kombi ili minibus prevoz samo za vas.

naša vozila

CENE TRANSFERA

Pogledajte cene aerodromskih i medjugradskih taxi vožnji. Izražene cene su date okvirno radi lakše orjentacije, za tačan iznos nas kontaktirajte putem poruke, mejla ili poziva. Ne očekujte da budemo jeftiniji od velikih taxi firmi jer kvalitet ima svoju cenu.

Pratite TAXI DO AERODROMA na društvenim mrežama

TEL WhatsApp Chat