O nama

Upoznajte naš mali ali odabran tim profesionalca

3 + 8 =

Dozvolite da se predstavimo

Mi smo mali tim taxi preduzetnika iz Beograda okupljen oko ideje pružanja vrhunske usluge putnicima kojima je potreban aerodromski transfer ili privatna vožnja van grada. Nismo u mogućnosti da se odazivamo na taksi usluge po gradu ali zato vožnje do ili sa aerodroma kao i međugradske transfere možete zakazati unapred i biti sigurni da će vozač doći po vas u dogovoreno vreme.

Pored važeće taxi dozvole grada Beograda svako od nas poseduje noviji automobil biznis klase. Takve automobile održavamo savršeno čistim, urednim, i ispravnim.

Svako od nas da bi bio deo tima je dužan da ispunjava uslove koji su daleko iznad uslova koji su potrebni za učlanjenje u neku od beogradskih taxi firmi. Zato nam članstvo nije veliko niti želimo da se širimo na uštrb kvaliteta.  Izglasali smo strogi pravilnik poslovanja po kome smo obavezani da našim klijentima pužamo besprekoran servis.

Mi ne zapošljavamo taxi vozače. Mi smo vozači!  Zajedno delimo troškove kancelarije i marketinga i zajedno se radujemo uspesima našeg poslovanja.

Nikome od nas taksi nije privremeni ili dodatni posao. Poziv profesionalnih vozača nismo odabrali u nedostatku boljeg posla već jer smo to želeli. Verujemo da i u karijeri profesionalnih taxi prevoznika kao i u svakoji drugoj karijeri ima mnogo prostora za napredovanje što smo i dokazali podizanjem poslovanja na jedan viši nivo. Svi smo u našoj dugogodišnjoj karijeri vozili taxi po beogradskim ulicama. Svi smo rizikovali svoje živote noću i čeličili nerve po saobraćajnim gužvama danju. Susretali smo se sa raznim izazovima u ovom poslu. Ali vremenom, izdvojili smo se svojom uslugom i napredovali. Od saradnje sa hotelima, preko saradnje sa poslovnim korisnicima, preporuke od usta do usta, došli smo do toga da zakazujemo isključivo aerodromske i vangradske transfere i da naše usluge koriste klijenti koje je zaista zadovoljstvo voziti.

Vozite se sa nama i uverite se da ćemo se potruditi da vas pridobijemo da i vi postanete naš redovni klijent.

Ako gledate da prođete što jeftinije, usluga privatnog transfera vozilima biznis klase kakvu mi nudimo nije za vas. Ali ukoliko želite uslugu po evropskom standardu a po fer ceni, nećete se razočarati.

Medjugradski taxi

Zašto bi se vozili baš sa nama?

EVROPSKI NIVO USLUGE PO BEOGRADSKOJ CENI

A

Fiksna cena

A

WIFI internet

A

WIFI internet

A

Čekanje na terminalu

A

Novi i čisti automobili

A

Celo vozilo samo za vas

TAXI VOZAČI

Profesionalni vozači sa dugogodišnjim iskustvom i važećom taksi dozvolom grada Beograda. Pored vozačkih kvaliteta u prvi plan stavljamo poslovne atribute: kodeks oblačenja, kulturno ponašanje, ljubaznost, tačnost, pouzdanost, profesionalnost i poznavanje engleskog jezika.

TAXI VOZILA

Bez obzira na taksi udruženja čiji su članovi, sve kolege iz našeg malog tima poseduju komforna, novija vozila više srednje ili biznis klase sa dovoljno mesta za dosta prtljaga koji ne naplaćujemo dodatno. Besprekorno čista, mirišljava, nepušačka klimatizovana i 100% ispravna vozila su naš obavezan standard. Za poslovne korisnike možemo obezbediti i luksuzna vozila.

POGODNOSTI

Prekratite Vaš prevoz do ili sa aerodroma uz besplatni WIFI internet. A za vožnje sa Aerodroma Beograd do drugih gradova u Srbiji našim putnicima obezbeđujemo i tablet od 10 inča za korišćenje tokom vožnje. Surfujte internetom, gledajte filmove i naravno uživajte u udobnoj i sigurnoj vožnji. Veliki izbor kvalitetne muzike u svim vozilima. Za duge vožnje možemo obezbediti i dečije sedište.

PLAĆANJE

Pitajte nas za cenu i pre same vožnje. Nismo jeftiniji a ni skuplji od ostalih regularnih taksista u Beogradu. Ali zato garantujemo kvalitetnu uslugu i fiksnu cenu bez skrivenih troškova. Taxi prevoz do i sa aerodroma  možete platiti i platnim karticama ukoliko poručite vozilo koje ima čitač kartica. Naravno, izdajemo račune sa pečatom.

NAŠE PREDNOSTI

Preko našeg sajta vožnje zadužuju ODABRANI taxisti nezavisno od udruženja kojem pripadaju. To ne znači da nema još vozača van našeg tima koji pružaju kvalitetnu uslugu ali  prilikom poziva velikih taxi udruženja ne postoji garancija da će vam poslati takvog vozača i kvalitetno vozilo dok mi garantujemo kvalitetnu uslugu na evropskom nivou.

Neke od prednosti zbog kojih klijenti ukazuju poverenje baš nama su:

 

 • Bolja, novija i čistija nepušačka vozila
 • Kulturniji i poslovno obučeni vozači sa znanjem engleskog jezika
 • Pouzdanost - vozače zadužujemo sa zakazanim vožnjama dan ranijea ne 10 minuta pre same vožnje.
 • Besplatno čekanje sa natpisom imena klijenta na dolaznom terminalu aerodroma
 • Zakazivanje unapred
 • WIFI u taksi vozilima
 • Plaćanje karticama
 • Fiksna cena koju znate unapred
 • Mnogo povoljnija cena vangradskih vožnji
 • Putarine i prtljag uračunati u cenu taksi prevoza
 • Mogućnost plaćanja karticama ili preko računa
 • Mogućnost upita za cenu i zakazivanja putem E-pošte, WhatsApp-a i Viber-a.

NAŠE MANE

Nažalost, s obzirom da smo mi mali tim odabranih taxi vozača imamo i mane u odnosu na običan taxi koje su najviše prouzrokovane malim brojem vozača:

 • Ne prihvatamo vožnje "sad za odmah" već taksi prevoz sa nama morate zakazati unapred.
 • Ne vozimo taksi po gradu već nas možete angažovati isključivo za transfer do/sa aerodroma ili individualni vangradski transfer putnika.
 • Minimalna cena za zakazivanje vožnje je 2500 rsd što je za naselja bliža aerodromu nešto skuplje nego vožnja po taksimetru.
 • Ako ste pušač, vožnja sa našim vozilima može biti problem za vas jer su naša taksi vozila isključivo nepušačka.
 • Ne prevozimo kućne ljubimce jer higijena naših automobila mora biti na najvišem mogućem nivou.
Google moje preduzeće

Nemanja Jevremović

Sjajna usluga, uvek ljubazan vozač, čisto i moderno vozilo. 100% pozdani i u sitne sate... Postajem stalni korisnik! 

pročitaj sve komentare

tripadvisor review image

Aleksandar Savić

Profesionalna i udobna vožnja, sve pohvale. Vozači su jako prijatani, tačni i uredni. Toplo preporučujem njihov servis.

pročitaj sve komentare

Taxi do aerodroma na trustpilot

Sandra Macura

Kada god dolazim u Srbiju uvek zakazujem taxi sa aerodroma sa njima i usluga je uvek tip top a cena korektna.

pročitaj sve komentare

Taxi with WiFi and car payment

Taxi do aeodroma

Zakažite aerodromsku vožnju unapred. Rezervišite vozilo na vreme pogotovo ako Vam je taksi potreban u ranim jutarnjim časovima. Možete zakazati vožnju iz bilo kog dela Beograda. Zahvaljujući našim partnerima iz drugih gradova, takođe možete zakazati taxi do aerodroma i iz drugih mesta u Srbiji.

Transfer sa aerodroma

Posebna pogodnost za transfer sa aerodroma je potpuno besplatno čekanje sa natpisom imena klijenta na izlaznom terminalu beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“.  Naravno, pratimo i let kako bismo se uskladili sa eventualnim kašnjenjem aviona.

Individualni prevoz van Beograda

Medjugradske taxi vožnje bi bile izuzetno skupe kada bi se naplaćivale po taksimetru pa je zbog toga zakonom dozvoljen dogovor vozača i stranke o ceni transfera pre započete vožnje. Za vangradske taxi vožnje nudimo povoljnije cene od konkurencije koja se takođe bavi individualnim međugradskim i aerodromskim transferima putnika. Bavimo se isključivo individualnim prevozom putnika pa ne očekujte od nas linijski i deljeni prevoz

A

Iznajmljivanje automobila sa vozačem

Osim za prevoz automobilom u jednom smeru(transfer), kod nas možete iznajmiti automobil sa vozačem za bilo koju vrstu poslovnog ili turističkog putovanja koja uključuje čekanje, više odredišnih lokacija i povratak. Možete izabrati vozilo koje odgovara vašim potrebama uključujući i najnoviji Mercedes E klase.

Najam kombija i minibusa sa vozačem

Ukoliko vam je potreban prevoz sa aerodroma za grupu veću od 4 putnika, u saradnji sa našim partnerima možemo vam obezbediti privatni vanlinijski kombi ili minibus prevoz samo za vas.

Transfer sa aerodroma

CENE TRANSFERA

Pogledajte cene aerodromskih i medjugradskih taxi vožnji. Izražene cene su date okvirno radi lakše orjentacije, za tačan iznos nas kontaktirajte putem poruke, mejla ili poziva. Ne očekujte da budemo jeftiniji od velikih taxi firmi jer kvalitet ima svoju cenu.

Pratite TAXI DO AERODROMA na društvenim mrežama

TEL VIBER