Cenovnik aerodromskih vožnji

Cene na sajtu su okvirne jer ih ne ažuriramo redovno pa je najbolje da nas kontaktirate za tačnu fiksnu cenu prevoza

2 + 6 =

Fiksna cena bez skrivenih troškova

Iskazana cena privatnih transfera je okvirna i u zavisnosti od toga da li Vam je potrebna taxi vožnja sa aerodroma ili transfer iz Beograda cena transfera zavisi od dela grada. U cenu vožnje su uračunate putarine na autoputu kao i cena parkinga na aerodromu ukoli vas čekamo na aerodromu. U cenu nisu uračunata dodatna svraćanja i zadržavanja ukoliko ih planirate na putu do drugog mesta pa ukoliko imate takve potrebe naglasite nam pre dogovora o ceni taxi vožnje. Za povratni transfer nudimo povoljnosti što se tiče cene.

Kontaktirajte nas za tačnu cenu!

Za tačnu cenu pošaljite upit ili nas pozovite

Prikazane cene su date okvirno radi lakše orjentacije i ne ažuriramo ih redovno. Zato je najbolje da nas kontaktirate. Cena koju ugovorimo je fiksna sa uračunatim svim troškovima kao što su putarine, prtljag i slično.

Najbolja cena

prevoza automobilima više klase

Za vaše putovanje stojimo Vam na raspolaganju sa novijim vozilima biznis klase. Mogućnost plaćanja kako platnim karticama tako i preko računa firme. Ne bavimo se organizovanim (deljenim) prevozom i vožnje ne naplaćujemo po putniku već po vožnji. Cena važi za samo vaš privatni transfer od vrata do vrata bez vožnje drugih putnika osim eventualno onih koji putuju sa vama(porodica, prijatelji, kolege).
Možete zakazati vožnju iz Beograda ili sa aerodroma “Nikola Tesla” do bilo kog grada u Srbiji (Novog Sada, Niša, Subotice, Kruševca, Kragujevca, Aranđelovca, Čačka…) ili čak do nekog grada ili aerodroma u regionu (Sarajeva, Banja Luke, Temišvara, Budimpešte. Skoplja, Zagreba itd.)
Takođe, često iz Beograda vozimo do banja i turističkih centara Srbije poput Zlatibora, Kopaonika, Vrnjačke Banje, Kanjiže, Palića, Fruške Gore, itd..

Cena transfera do

aerodroma u regionu

Možete nas angažovati i za privatan transfer automobilom do bilo kog aerodroma u regionu. Naša vozila novije proizvodnje su uvek ispravna i pouzdana za duža putovanja a profesionalni vozači uvek kod sebe imaju važeće pasoše kako bi bili spremni za ovakve vangradske vožnje. Cena transfera je izbalansirana između visokih troškova amortizacije skupih automobila i potrebe putnika za što povoljnijom cenom transfera. 

Zašto bi se vozili baš sa nama?

EVROPSKI NIVO USLUGE PO BEOGRADSKOJ CENI

A

Fiksna cena

A

WIFI internet

A

Čekanje na terminalu

A

Primamo kartice

A

Već od 1800 rsd

TAXI VOZAČI

Profesionalni vozači sa dugogodišnjim iskustvom i važećom taksi dozvolom grada Beograda. Pored vozačkih kvaliteta u prvi plan stavljamo poslovne atribute: kodeks oblačenja, kulturno ponašanje, ljubaznost, tačnost, pouzdanost, profesionalnost i poznavanje engleskog jezika.

TAXI VOZILA

Bez obzira na taksi udruženja čiji su članovi, sve kolege iz našeg malog tima poseduju komforna, novija vozila više srednje ili biznis klase sa dovoljno mesta za dosta prtljaga koj ne naplaćujemo dodatno. Besprekorno čista, mirišljava, nepušačka klimatizovana i 100% ispravna vozila su naš obavezan standard. Za poslovne korisnike možemo obezbediti i luksuzna vozila.

POGODNOSTI

Prekratite Vaš prevoz do ili sa aerodroma uz besplatni WIFI internet. A za vožnje sa Aerodroma Beograd do drugih gradova u Srbiji našim putnicima obezbeđujemo i tablet od 10 inča za korišćenje tokom vožnje. Surfujte internetom, gledajte filmove i naravno uživajte u udobnoj i sigurnoj vožnji. Veliki izbor kvalitetne muzike u svim vozilima. Za duge vožnje možemo i obezbediti dečije sedište.

PLAĆANJE

Pitajte nas za cenu i pre same vožnje. Nismo jeftiniji a pogotovo nismo ni skuplji od ostalih regularnih taxista u Beogradu ali zato garantujemo kvalitetnu uslugu fiksnu cenu bez skrivenih troškova. Taxi prevoz do i sa aerodroma  možete platiti i platnim karticama. Naravno, izdajemo račune sa pečatom.

NAŠE PREDNOSTI

Preko našeg sajta vožnje zadužuju ODABRANI taxisti nezavisno od udruženja kojem pripadaju. To ne znači da nema još vozača van našeg tima koji pružaju kvalitetnu uslugu ali  prilikom poziva velikih taxi udruženja ne postoji garancija da će vam poslati takvog vozača i kvalitetno vozilo dok mi to garantujemo takvu kvalitetnu uslugu na evropskom nivou.

Neke od prednosti zbog kojih se klijenti ukazuju poverenje baš nama su:

 

 • Bolja, novija i čistija nepušačka vozila
 • Kulturniji i poslovno obučeni vozači sa znanjem Engleskom
 • Pouzdanost – vozače zadužujemo sa zakazanim vožnjama dan ranije a be 10 minuta pre same vožnje.
 • Besplatno čekanje sa natpisom imena klijenta na dolaznom terminalu aerodroma
 • Zakazivanje unapred
 • WIFI u taksi vozilima
 • Plaćanje karticama
 • Fiksna cena koju znate unapred
 • Mnogo povoljnija cena vangradskih vožnji
 • Putarine i prtljag uračunati u cenu taksi prevoza
 • Mogućnost plaćanja karticama ili preko računa
 • Mogućnost upita za cenu i zakazivanja putem E-pošte, WhatsApp-a i Viber-a.

NAŠE MANE

Nažalost, s obzirom da smo mi mali tim odabranih taxi vozača imamo i mane u odnosu na običan taxi koje su najviše prouzrokovane malim brojem vozača:

 • Ne prihvatamo vožnje “sad za odmah” već taksi prevoz sa nama morate zakazati unapred.
 • Ne vozimo taksi po gradu već nas možete angažovati isključivo za transfer do/sa aerodroma ili individualni vangradski transfer putnika.
 • Minimalna cena za zakazivanje vožnje je 1800 rsd što je za naselja bliža aerodromu nešto skuplje nego vožnja po taksimetru.
 • Ako ste pušač, vožnja sa našim vozilima može biti problem za vas jer su naša taksi vozila isključivo nepušačka.
 • Ne prevozimo kućne ljubimce jer higijena naših automobila mora biti na najvišem mogućem nivou.
A

Taxi do aeodroma

Zakažite aerodromsku vožnju unapred. Rezervišite vozilo na vreme pogotovo ako Vam je taksi potreban u ranim jutarnjim časovima. Možete zakazati vožnju iz bilo kog dela Beograda. Zahvaljujući našim partnerima iz drugih gradova, takođe možete zakazati taxi do aerodroma i iz drugih mesta u Srbiji.

A

Transfer sa aerodroma

Posebna pogodnost za transfer sa aerodroma je potpuno besplatno čekanje sa natpisom imena klijenta na izlaznom terminalu beogradskog aerodroma “Nikola Tesla”.  Naravno, pratimo i let kako bi smo se uskladili sa eventualnim kašnjenjem aviona.

A

Individualni prevoz van Beograda

Medjugradske taxi vožnje bi bile izuzetno skupe kada bi se naplaćivale po taksimetru pa je zbog toga zakonom dozvoljen dogovor vozača i stranke o ceni transfera pre započete vožnje. Za vangradske taxi vožnje nudimo povoljnije cene od konkurencije koja se takođe bavi individualnim međugradskim i aerodromskim transferima putnika. Bavimo se isključivo individualnim prevozom putnika pa ne očekujte od nas linijski i deljeni prevoz

A

Iznajmljivanje automobila sa vozačem

Osim za prevoz automobilom u jednom smeru(transfer), kod nas možete iznajmiti automobil sa vozačem za bilo koju vrstu poslovnog ili turističkog putovanja koja uključuje čekanje, više odredišnih lokacija i povratak. Možete izabrati vozilo koje odgovara vašim potrebama uključujući i najnoviji Mercedes E klase.

A

Najam kombija i minibusa sa vozačem

Ukoliko vam je potreban prevoz sa aerodroma za grupu veću od 4 putnika, u saradnji sa našim partnerima možemo vam obezbediti privatni vanlinijski kombi ili minibus prevoz samo za vas.

Transfer sa aerodroma

Pratite taxi do aerodroma na društvenim mrežama

TEL VIBER