Privatan transfer automobilom od beogradskog aerodroma “Nikola Tesla” do makedonske granice

 

Poslednjih 2 meseca imamo pojačanu potražnju za transfer sa aerodroma Beograd do makedonske granice, tačnije do graničnog prelaza Preševo – Tabanovce.

 

Naime, makedonski državljani koji rade u inostranstvu zbog situacije sa COVID-19 virusom nemaju mnogo drugih opcija za povratak u Makedoniju.

 

Međunarodni Aerodromi Skopje i Ohrid su zatvoreni

S obzirom da su makedonski aerodromi zatvoreni jer u Makedoniji još važe vanredne mere vlade protiv širenja korona virusa, jedini način za ulazak u makedoniju je kopnenim putem preko graničnog prelaza Tabanovce.

Zbog blagih mera vlade republike Srbije, najlakši način se pokazao upravo ulazak iz Srbije.

 

Moguć prevoz samo do srpsko-makedonske granice Preševo -Tabanovce

Nakon što sletite na aerodrom u Surčinu, ukoliko zakažete transfer sa nama mi Vas možemo sačekati i prevesti do Preševa. Nažalost naši vozači zbog specijalnih mera koje se preduzimaju na granici ne mogu preći istu već to morate učiniti peške.

Prevoz do makedonske granice je potrebno unapred zakazati. Naravno, možemo vas voziti sa bilo koje adrese u Beogradu ukoliko želite da odsednete u Beogradu umesto da putujete pravo sa aerodroma. Na našem sajtu možete pronaći i najpovoljniji smeštaj u Beogradu.

 

TAKSI BEOGRAD – PREŠEVO CENA 230 €

Cena privatnog transfera do makedonske granice iznosi 230 eura sa uračunatim svim troškovima kao što su putarine i čekanje na aerodromu. Cena važi za ceo automobil standard klase u kome se vozite samo vi i vaši saputnici za koje ste rezervisali privatan taksi transfer.

Ukoliko vam je potreban automobil biznis klase, karavan vozilo ili kombi vozilo molimo vas da prvo proverite cenu.

ZAKAŽI TRANSFER DO GRANICE

Kontaktirajte nas ukoliko imate bilo kakvo pitanje vezano za Vaš transfer do srpsko-makedonske granice ili ukoliko žekite da zakažete vaš taksi.

Pratite taxi do aerodroma na društvenim mrežama

TEL VIBER