Saznajte sve opcije za prevoz do aerodroma

Mnogi putnici koji traže prevoz do aerodroma „Nikola Tesla“ u Surčinu prethodno autobusom dolaze do glavne beogradske autobuske stanice.

U ovom članku možete pročitati koje sve opcije imate za prevoz do aerodroma bilo od glavne autobuske, Lastine ili glavne železničke stanice.

Vi izaberite koja vam opcija najviše odgovara i kako najlakše doći do aerodroma Beograd -„Nikola Tesla“. Sve navedene opcije su podjednako moguće i u suprotnom smeru, odnosno od aerodroma do autobuske stanice.

Gradski Autobus na liniji 72

GSP na liniji 72 kreće sa Zelenog Venca koji se nalazi relativno blizu autobuske stanice. Ako imate mnogo prtljaga možda je bolje voziti se jednu stanicu autobusom 56 iz Gavrila Principa do okretnice Zeleni Venac. Saobraća čak 37 puta dnevno ali je problem  što je poslednji polazak u 23:40h, a prvi jutarnji polazak u 4:00h. Kada idete sa aerodroma staje kod Terminala 1. Cena karte u autobusu je 150 rsd.

Prevoz do aerodroma minibusom na liniji A1

Kreće sa Slavije ali staje ispred glavne Železničke Stanice. Saobraća na svakih 20 minuta preko dana, dok noću saobraća na svakih sat. Red vožnje im je usklađen sa letovima pa je samim tim sklon promenama.

 

A1 cena karte

Cena karte (u trenutku pisanja teksta) po osobi iznosi 300 rsd.

Zaustavljanje taksija na ulici

Zaustavljanje taksija u blizini autobuske ili železničke je opcija koja se ne preporučuje. Taxisti oko ove dve stanice u Beogradu su toliko ozloglašeni da se pitamo kako je moguće da još uvek postoje putnici koji rizikuju da budu prevareni zaustavljajući taxi u blizini glavne stanice. Da vam bude naplaćeno mnogo više je pogotovo moguće ako prihvatite ponudu taksista koji vam sami prilaze i nude usluge.

Pozivanje taxija

Ukoliko pozovete neko od velikih taksi udruženja u Beogradu kao što su Pink, Naksis, Alfa, Beogradski, Stb uglavnom nećete morati da se brinete o uvećanoj naplati. Cena taxija od autobuske do aerodroma može varirati od 1600 do 2000 rsd u zavisnosti od gužve i tarife, to jest doba dana. Sva taxi udruženja imaju iste cene i ne postoji najjeftiniji taxi do aerodroma. Jedino što neke firme dodatno naplaćuju prtljag pa bi to trebalo proveriti prilikom samog poziva. Veći problem je što u trenutku kada zovete taksi može da se desi da nemaju slobodnih vozila. Na taj način u kombinaciji sa beogradskim gužvama lako možete doći problem da zakasnite na svoj let.

Zakažite vožnju do aerodroma – NAJBOLJA OPCIJA ZA PREVOZ DO I OD AERODROMA

Nije najjeftinija opcija ali je definitivno opcija sa najmanje glavobolje. TAXI DO AERODROMA je specijalizovan za aerodromske transfere i međugradski taxi.

Kontaktirajte naš limo servis i unapred zakažite taxi od glavne autobuske, železničke ili lastine stanice do beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“ u Surčinu.

Cena transfera bilo sa ili do aerodroma je fiksna i za ceo centar grada uključujući i glavnu autobusku i železničku stanicu iznosi oko 3000 dinara (u trenutku pisanja teksta).

Ako ne poznajete Beograd ne brinite. Imaćete kontakt sa vozačem kako biste se lakše našli, a i da bi mu se javili kada vaš autobus bude na pola sata od Beograda. Ukoliko ste zakazali taxi sa aerodroma do glavne stanice u tom slučaju će vas vozač čekati na dolascima sa papirom na kome je ispisano vaše ime.

ZAKAŽI TAXI OD GLAVNE AUTOBUSKE ILI ŽELEZNIČKE DO AERODROMA

prevoz do aerodroma Nikola Tesla iz centra Beograda

Proverite cenu i zakažite premium prevoz do aerodroma po fiksnoj ceni

TEL WhatsApp Chat