free bootstrap templatePRIVATNI VANGRADSKI TRANSFERI PUTNIKA

medjugradske taksi vožnje iz Beograda vozilima biznis klase

Vaš privatan transfer do bilo kog mesta u Srbiji

Po potrebi putnika spremni smo da obezbedimo udobnu vožnju do bilo kog mesta u Srbiji i regionu. Međugradske taksi vožnje sa beogradskog aerodroma ili iz samog Beograda ka drugim gradovima, mestima, banjama i turističkim lokacijama u Srbiji i regionu su usluga koju dugi niz godina pružamo po veoma konkurentnoj ceni. Saradnja sa mnogim hotelima a i sama priroda aerodromskih transfera do nas dovodi veliki broj stranaka kojima su upravo potrebne ovakve privatne vangradske taxi vožnje koje odlikuje kvalitetna usluga koju putnici ne mogu očekivati kod raznih oblika deljenih i linijskih oblika prevoza. Naravno, cena ovakvih privatnih transfera nije prihvatljiva svima ali je svakako mnogo povoljnija od međugradske taxi vožnje po taksimetru.

Vozila biznis klase

Profesionalni vozači

WIFI internet

Plaćanje karticama

CENE TRANSFERA

Pogledajte cene aerodromskih i medjugradskih taxi vožnji. Izražene cene su date okvirno radi lakše orjentacije, za tačan iznos nas kontaktirajte putem poruke, mejla ili poziva.

Vozite se sa nama udobno, sigurno i razumno brzo!

  1. TAXI IZ BEOGRADA DO DRUGIH GRADOVA - Ako vam je potreban privatan transfer do drugih gradova Srbije i regiona stojimo Vam na raspolaganju.
  2. PRIVATAN TRANSFER DO BANJA U SRBIJI - Ako želite sigurnu i udobnu vožnju sa Vaše adrese do neke od mnogobrojnih banja u Srbiji pozovite nas.
  3. TAXI VOŽNJE DO TURISTIČKIH CENTARA - Naši klijenti nas često angažuju i za vožnje do nekih od turistilkih centara u Srbiji poput Zlatibora ili Kopaonika, ali i za privatne jednovne izlete i obilaske raznih lokacija.

Usluge kojima se NE bavimo:


  • DELJENI PREVOZ - Ne bavimo se deljenim , tj. grupnim prevozom. Odnosno ne organizujemo više korisnika prevoza koji bi delili destinaciju i cenu prevoza.
  • LINIJSKI TAXI - Linijski taksi je u Srbiji zakonom zabranjen. Mi smo grupa registrovanih taksi prevoznika i u skladu sa time radimo samo ono što je po zakonu pa tako i medjugradske taksi vožnje koje mi vozimo moraju biti isključivo privatni transferi putnika.
  • MINIBUS PREVOZ PUTNIKA - Na raspolaganju imamo isključivo putničke automobile sa 5 sedišta i kombi sa 9 tako da imamo mogućnost prevoza do 4 putnika jednim taksi vozilom.

IMATE PITANJE?

Bilo da Vas zanima cena transfera ili imate specifičan zahtev poput čekanja, povratnog transfera ili imate neko drugo pitanje budite slobodni da nas kontaktirate.

2018 © Auto Taksi prevoznik Dušan Pantić PR,
Beograd
PIB:105824184
Izrada sajta:
Panta Web Design