Taxi prevoz Podgorica - Budva

Zakažite najluksuzniji mogući prevoz iz Podgorice do Budve a po ceni običnog taksija.

Taxi prevoz Podgorica – Budva

Privatni (individualni) transfer Podgorica – Budva

Slećete na Aerodrom Podgorica u Crnoj Gori?

Rezervišite kod nas eksluzivni taxi prevoz sa aerodroma Podgorica, ili iz Vašeg smeštaja u Podgorici do Budve, Svetog Stefana ili Bečića. Naravno, vožnju možete zakazati i do drugih mesta u blizini kao što su Mogren, Zavala, Miločer, Sveti Stefan, Pržno, Bečići, Rafailovići i plaže Jaz, Kamenovo, Trsteno, i Ploče. Takođe, naš limo servis vam je na usluzi i za udobnu vožnju u suprotnom pravcu, tj. taxi do aerodroma Podgorica.

VAŽNO: MINIMUM ZA ZAKAZIVANJE VOŽNJE JE DAN RANIJE ALI VAS SAVETUJEMO DA TO URADITE ČIM KUPITE AVIO KARTU.

Po fiksnoj ceni za celo vozilo i bez skrivenih troškova na aerodromu će vas sa natpisom vašeg imena čekati uniformisani profesionalni vozač koji će vas i vaše saputnike prevesti luksuznim automobilom ili kombi vozilom. Na raspolaganju imamo isključivo nova Mercedes vozila E, S, i V klase.

Doživite premium uslugu i luksuz po ceni neznatno višoj od najobičnijeg taksija sa možda pokvarenom klimom.

PITAJ ZA CENU I ZAKAŽI

Naši partneri u Crnoj Gori pružaju isključivo individualni (privatni) taxi transfer od vrata do vrata bez deljenja sa drugim putnicima osim ako putujete sa prijateljima/porodicom. To znači da vi određujete polaznu i dolaznu lokaciju u Crnoj Gori i blagovremeno zakazujete vreme polaska koje vama odgovara. Da li se vozite sami ili vodite još nekog ne utiče na cenu s obzirom da ste zakupili vozilo sa vozačem i cena koju plaćate se odnosi na celo vozilo.

Cena transfera je uvek fiksna sa uračunatim svim troškovima i čekanjem na aerodromu do 1h nakon sletanja aviona što je više nego dovoljno da se izađe iz aviona, preuzme prtljag i prođe carinska kontrola. Cena je uvek za iznajmljivanje celog vozila namenjenog samo vama i vašim saputnicima. Cena taksi prevoza do i sa aerodroma Podgorici zavisi od relacije, klase vozila koju izaberete, i specijalnih zahteva pa nam zato pošaljite upit sa svim detaljima vaše vožnje kako bismo vam odgovorili sa našom najboljom ponudom.

 

 • Transfer u jednom pravcu sa jednom polaznom i odredišnom lokacijom
 • Čekanje sa natpisom imena na aerodromu
 • Prtljag koji može stati u gepek
 • Putarine
 • WIFI
 • Flaširana voda

Na našoj kontakt stranici naći ćete naš Email i broj telefona. Zakazivanje prevoza sa i do aerodroma Podgorica vršimo isključivo unapred pa je potrebno blagovremeno nas kontaktirati.

Za zakazivanje aerodromskog transfera u Crnoj Gori su nam potrebni sledeći podaci:

 • Vaše ime
 • Broj telefona
 • Datum i vreme
 • Tačna polazna adresa
 • Odredište
 • Broj leta ukoliko vas čekamo na aerodromu
 • Dodatna pitanja i informacije ukoliko ih imate

>>KONTAKT<<

 

Zašto bi se vozili baš sa nama?

LUKSUZNI NIVO USLUGE PO CENI LOKALNOG TAKSIJA U CRNOJ GORI

A

Fiksna cena

A

WIFI internet

A

Čekanje na terminalu

A

Novi luksuzni Mercedesi

A

Celo vozilo samo za vas

Google moje preduzeće

Nemanja Jevremović

Sjajna usluga, uvek ljubazan vozač, a auto je baš lux direktorski. 100% pozdani i u sitne sate... Postajem stalni korisnik! 

pročitaj sve komentare

tripadvisor review image

Aleksandar Savić

Profesionalna i udobna vožnja do Budve, sve pohvale. Vozači su jako prijatani, tačni i uredni. Toplo preporučujem njihov servis.

pročitaj sve komentare

Taxi do aerodroma na trustpilot

Sandra Macura

Kada god kupim avio kartu za Tivat uvek zakazujem taxi sa aerodroma sa njima i usluga je uvek tip top a cena korektna.

pročitaj sve komentare

Taxi with WiFi and car payment

Zakažite transfer u Crnoj Gori

Kontaktirajte nas kako biste blagovremeno zakazali vaš privatni aerodromski transfer u Crnoj Gori

Crna Gora iznajmljivanje vozila sa vozačem
A

Prevoz do aeodroma

Zakažite aerodromsku vožnju unapred. Rezervišite vozilo na vreme pogotovo ako Vam je taksi potreban u ranim jutarnjim časovima. Možete zakazati vožnju iz bilo kog dela Crne Gore. Možete zakazati taxi do aerodroma u Podgorici i naravno taxi do aerodroma Tivat.

A

Prevoz sa aerodroma

Posebna pogodnost za prevoz sa aerodroma je potpuno besplatno čekanje sa natpisom imena klijenta na izlaznom terminalu aerodroma Tivat ili Podgorica.  Zakažite prevoz sa aerodroma i pratićemo let kako bismo se uskladili sa eventualnim kašnjenjem aviona.

Individualni prevoz u Crnoj Gori

Medjugradske taxi vožnje bi bile izuzetno skupe kada bi se naplaćivale po taksimetru. Za vangradske taxi vožnje nudimo prilično povoljne cene s obzirom da se bavimo luksuznom varijantom prevoza skupim automobilima i bez deljenja sa drugim putnicima.

A

Iznajmljivanje automobila sa vozačem u Tivtu i Podgorici

Osim za prevoz automobilom u jednom smeru(transfer), kod nas možete iznajmiti vozilo sa vozačem za bilo koju vrstu poslovnog ili turističkog putovanja koja uključuje čekanje, više odredišnih lokacija i povratak. Izaberite između direktorskog Mercedesa E klase ili VIP automobila Mercedes S klase.

Najam kombija i minibusa sa vozačem

Ukoliko vam je potreban prevoz sa aerodroma za grupu veću od 4 putnika ili najam kombi vozila sa vozačem za turistički izlet ili poslovno putovanje možemo vam obezbediti privatni vanlinijski kombi ili minibus prevoz samo za vas. Izaberite između Mercedesa Vito ili luksuznijeg Mercedesa V klase. A za grupe od 8 do 20 putnika u ponudi je Mercedes Sprinter.

naša vozila

Pratite TAXI DO AERODROMA na društvenim mrežama

TEL VIBER