free website templates

O nama

Mi smo mali tim taxi preduzetnika iz Beograda okupljen oko ideje pružanja vrhunske usluge putnicima kojima je potreban aerodromski transfer ili privatna vožnja van grada. Nismo u mogućnosti da se odazivamo na taksi usluge po gradu ali zato vožnje do ili sa aerodroma kao i međugradske transfere možete zakazati unapred i biti sigurni da će vozač doći po vas u dogovoreno vreme.

Mi ne zapošljavamo taxi vozače! Mi smo vozači. Svako od nas da bi bio deo tima je dužan da ispunjava uslove koji su daleko iznad uslova koji su potrebni za učlanjenje u neku od beogradskih taxi firmi. Pored važeće taxi dozvole grada Beograda svako od nas poseduje noviji automobil biznis klase. Takve automobile besprekorno održavamo čistim, urednim, i ispravnim.

Naravno da dobar automobil nije dovoljan za dobru taxi uslugu. Profesionalni vozači su ti koji prave razliku. Svako od nas ima obavezu da poštuje praksu poslovnog oblačenja, da zna engleski jezik i da se pre svega kulturno i ljubazno ponaša prema klijentima.

Ako gledate da prođete što jeftinije, usluga privatnog transfera vozilima biznis klase kakvu mi nudimo nije za vas. Ali ukoliko želite uslugu po evropskom standardu a po fer ceni, nećete se razočarati.

Vozila biznis klase

Profesionalni vozači

WIFI internet

Plaćanje karticama

ZAKAŽITE VAŠU VOŽNJU

Naše cene su bez skrivenih troškova. Pošaljite upit, odgovorićemo Vam u najkraćem roku.

2018 © Auto Taksi prevoznik Dušan Pantić PR,
Beograd
PIB:105824184
Izrada sajta:
Panta Web Design