free html web templatesKOMBI PREVOZ PUTNIKA BEOGRAD

najam kombija sa vozačem

Privatni transfer kombijem iz Beograda 

Ne bavimo se deljenim i linijskim kombi prevozom već nas možete angažovati isključivo za privatne vožnje Vas i Vaših saputnika.

I ako nam je primarna delatnost prevoz putničkim automobilom na duže relacije, za grupe od preko 4 saputnika imamo na raspolaganju i kombi vozilo kapaciteta do 9 putnika računajući i vozača. Možete nas angažovati za kombi prevoz putnika iz Beograda do bilo kog mesta u Srbiji i komšijskim državama ali isključivo za privatnu vožnju vaše grupe jer se ne bavimo organizovanim linijskim i deljenim transferom putnika već iznajmljivanjem kombi vozila sa vozačem.

Kombi vozila 8+1

Besprekorno čista, mirišljava, nepušačka klimatizovana i 100% ispravna vozila novije proizvodnje su naš obavezan standard.

Kombi vozači

Iskusni profesionalni vozači. Pored vozačkih kvaliteta u prvi plan stavljamo poslovne atribute: kodeks oblačenja, kulturno ponašanje, ljubaznost, tačnost, pouzdanost i poznavanje engleskog jezika.

Pogodnosti

Prekratite Vašu vangradsku kombi vožnju uz besplatni WIFI internet ili filmove na DVD uređaju.

Plaćanje

Pitajte nas za cenu i pre same vožnje. Garantujemo kvalitetnu uslugu. Uslugu kombi prevoza možete platiti i platnim karticama. Naravno, izdajemo račune sa pečatom.

Udobna kombi vozila za komfor 8 putnika

  1. KOMBI PREVOZ TURISTIČKIH GRUPA - Privatne ekskurzije, jednodnevna i vikend putovanja za Vas i Vaše prijatelje, privatne ture i izleti, obilasci manastira, banja, vinske ture. Često nas angažuju i ljubitelji prirode poput planinara ili za prevoz na rafting ekskurzije.
  2. KONGRESNI TURIZAM - Potreban Vam je kombi za poslovna putovanja, na razne seminare, kongrese, sajmove i slično? Poslovna kultura naših vozača će se uklopiti u Vaš poslovni ambijent.
  3. PREVOZ NA RAZNE SVEČANOSTI - Putujete sa porodicom i prijateljima u drugi grad na venčanje, krštenje i slične svečane trenutke? Naravno da niko od svatova ne želi da vozi...

CENE TRANSFERA

Pogledajte cene aerodromskih i medjugradskih taxi vožnji automobilom dok je kombi vožnja skuplja 40-50 % pa je najbolje da nas za tačan iznos nas kontaktirajte putem poruke, mejla ili poziva.
U cenu koju unapred dobijete od nas uračunate su putarine, gorivo, dnevnica vozača i prtljag. Naknadno se plaća čekanje duže od dogovorenog i troškovi smeštaja vozača za vikend ture.

2018 © Auto Taksi prevoznik Dušan Pantić PR,
Beograd
PIB:105824184
Izrada sajta:
Panta Web Design