free site design templates

PRIVATNI VANGRADSKI TRANSFERI PUTNIKA

medjugradske taksi vožnje iz Beograda 

Vaš privatan transfer do bilo kog mesta u Srbiji

Po potrebi putnika spremni smo da obezbedimo udobnu vožnju do bilo kog mesta u Srbiji i regionu. Međugradske taksi vožnje sa beogradskog aerodroma ili iz samog Beograda ka drugim gradovima, mestima, banjama i turističkim lokacijama u Srbiji i regionu su usluga koju dugi niz godina pružamo po veoma konkurentnoj ceni. Saradnja sa mnogim hotelima a i sama priroda aerodromskih transfera do nas dovodi veliki broj stranaka kojima su upravo potrebne ovakve privatne vangradske taxi vožnje koje odlikuje kvalitetna usluga koju putnici ne mogu očekivati kod raznih oblika  deljenih i linijskih oblika prevoza. Naravno, cena ovakvih privatnih transfera nije prihvatljiva svima ali je svakako mnogo povoljnija od međugradske taxi vožnje po taksimetru.

Zašto baš mi?

Profesionalni vozači koji su članovi našeg malog tima se međugradskim taxi prevozom bave preko 10 godina što putnicima pored udobnosti garantuje i sigurnost. Dobro poznavanje puteva i mesta u Srbiji je pored ostalih naših atributa još jedna prednost zbog koje smo mi dobar izbor ukoliko Vam je potreban privatni vangradski taksi transfer iz Beograda.

Privatan prevoz po Vašoj meri!

  1. TAXI IZ BEOGRADA DO DRUGIH GRADOVA - Ako vam je potreban privatan transfer do drugih gradova Srbije i regiona stojimo Vam na raspolaganju.
  2. PRIVATAN TRANSFER DO BANJA U SRBIJI - Ako želite sigurnu i udobnu vožnju sa Vaše adrese do neke od mnogobrojnih banja u Srbiji pozovite nas. 
  3. TAXI VOŽNJE DO TURISTIČKIH CENTARA - Naši klijenti nas često angažuju i za vožnje do nekih od turistilkih centara u Srbiji poput Zlatibora ili Kopaonika, ali i za privatne jednovne izlete i obilaske  raznih lokacija

CENE TRANSFERA

Pogledajte cene aerodromskih i medjugradskih taxi vožnji. Izražene cene su date okvirno radi lakše orjentacije, za tačan iznos nas kontaktirajte putem poruke, mejla ili poziva.

Usluge kojima se NE bavimo:

  • DELJENI PREVOZ - Ne bavimo se deljenim , tj. grupnim prevozom. Odnosno ne organizujemo više korisnika prevoza koji bi delili destinaciju i cenu prevoza.
  • LINIJSKI TAXI - Linijski taksi je u Srbiji zakonom zabranjen. Mi smo grupa registrovanih taksi prevoznika i u skladu sa time radimo samo ono što je po zakonu pa tako i medjugradske taksi vožnje koje mi vozimo moraju biti isključivo privatni transferi putnika.
  • MINIBUS PREVOZ PUTNIKA - Na raspolaganju imamo isključivo putničke automobile sa 5 sedišta i kombi sa 9 tako da imamo mogućnost prevoza do 4 putnika jednim taksi vozilom.