free site design templates

TAXI TRANSFER BEOGRAD - NOVI SAD

privatne taksi vožnje iz Beograda do Novog Sada 

TRANSFER DO NOVOG SADA

Posle Beograda, Novi Sad je najveći grad u Srbiji pa postoji česta potreba putnika za taxi prevozom iz Beograda ili sa beogradskog aerodroma do Novog Sada. Mi se bavimo isključivo privatnim taxi transferom putnika automobilima pri čemu ne delite prevoz sa nepozatim putnicima kao što je to slučaj kod linijskog prevoza putnika. Transfer obavljamo udobnim automobilima biznis klase koja su uvek čista i mirišljava dok su vozači ljubazni profesionalci koji poštuju poslovno ponašanje koje nas i izdvaja od većine taxi prevoznika kako iz Beograda tako i iz Novog Sada. Opremljeni smo WI-FI uređajima, čitačima platnih kartica, uređajima za elektronsku naplatu putarine a o samoj opremi modernih vozila koja doprinosi udobnosti vožnje poput dvozonske klime, grejača sedišta, tempomata i sličnog ne treba ni trošiti reči. Cena transfera od Beograda do Novog Sada je prihvatljiva i za privatne korisnike a ne samo za poslovne koji su naši najčešći putnici jer poznato je da je taxi u Novom Sadu taxi jeftiniji nego u Beogradu pa se trudimo da budemo konkurenti sa cenom bez obzira što nam je visok kvalitet usluge prioritet.

Taxi do Novog Sada cena

Cena transfera zavisi i od dela Beograda odakle polazite ili da li u pitanju taxi vožnja sa aerodroma do Novog Sada. Pogledajte okviran cenovnik transfera

Privatan prevoz do Novog Sada po Vašoj meri!

  1. TAXI IZ BEOGRADA - Doći ćemo po Vas na bilo koju adresu u Beogradu u okolini. Hotelski transfer ili prevoz sa Vaše adrese do Novog Sada možete zakazati unapred.
  2. TRANSFER SA AERODROMA - Ukoliko Vam je potreban taxi sa aerodroma do Novog Sada mi Vas možemo sačekati na aerodromu sa natpisom Vašeg imena. 
  3. PREVOZ AUTOMOBILOM DO DRUGIH GRADOVA - Naravno, možete nas angažovati i za prevoz iz Beograda do drugih mesta u Srbiji i regionu, a što se Vojvodine tiče najčešće nas angažuju za transfere do Subotice, Sombora, Zrenjanina, Vršca. Takođe, ukoliko Vam je potrebna povratna vožnja isti dan možemo se dogovoriti o ceni koja je u tom slučaju dosta niža nego cena transfera u dva pravca. 

Pozovite da se dogovorimo

Vrlo često je naši putnici do Novog Sada specifične zahteve poput izleta, usputnih svraćanja, povratnih vožnji pa je svakako bolje da nas kontaktirate kako bi se dogovorili o ceni usluge prevoza koja je u našem cenovniku prikazana okvirno.

Usluge kojima se NE bavimo:

  • DELJENI PREVOZ - Ne bavimo se deljenim , tj. grupnim prevozom. Odnosno ne organizujemo više korisnika prevoza koji bi delili destinaciju i cenu prevoza.
  • LINIJSKI TAXI - Linijski taksi je u Srbiji zakonom zabranjen. Mi smo grupa registrovanih taksi prevoznika i u skladu sa time radimo samo ono što je po zakonu pa tako i medjugradske taksi vožnje koje mi vozimo moraju biti isključivo privatni transferi putnika.
  • KOMBI I MINIBUS PREVOZ PUTNIKA - Na raspolaganju imamo isključivo putničke automobile sa 5 sedišta tako da imamo mogućnost prevoza do 4 putnika jednim taksi vozilom.